Vi drømmer stort

-FORELØBERE AF DIGITAL INNOVATION

Vi tænker anderledes

-Nytænkende digitalt bureau i Danmark

skab digitale drømme!

-Med AR-Web

01

Hvad vi laver

Vi opløfter din virksomheds digitale identitet. Om hvorvidt du har brug for et online visitkort eller en professionel hjemmeside som tiltrækker kunder, så kan AR-Web opfylde dine behov.

02

Vores tilgang

Vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds kontekst, og derfor er vores arbejdstilgang altid anderledes for hver virksomhed. Vi skaber skræddersyet løsninger, hvor AR-Web spiller en integral rolle i din virksomheds digitale transformation fra start til slut. 

03

Vores mission

Vi arbejder målrettet mod at forøge konkurrenceevnen hos danske fremstillingsvirksomheder. Vi arbejder mod at skabe en digital transformation, som hjælper din virksomheds kundeakkvisition og med at danne stærkere relationer.

Om os

AR-Web er et digitaliserings bureau, som blev skabt på baggrund af den stigende cyber trussel hos danske produktionsvirksomheder. Vi hjælper danske produktionsvirksomheder med at opretholde driftsintegriteten gennem sikker webudvikling, trusselsskanninger og konsultation.

team of ar-web
Vores værdier - AR-Web

Vores Værdier

AR-Web tager altid udgangspunkt i din virksomhedskontekst, og tager ære i at bringe skræddersyet løsninger til din digitale transformation. Vi vægter os på værdien som vi skaber for dig, og stræber derfor altid efter at sætte os i kundens sko. 

The Team

Ahmed Khalaf

Ahmed Khalaf

Co-Founder / Forretningsudvikling & Design

Min baggrund indenfor innovation, programmering og design giver mig en unik tilgang til digitalisering. Jeg ser værdi i at arbejde tæt med partnere, for at sikre at idéudivkling og forretningsudvikling opnår sit potentiale.

Raleb Kashlook

Raleb Kashlook

Founder / Risikostyring & Dataanalyse

Jeg bringer en strukturet og indsigtsfuld tilgang til dine digitale projekter. Min baggrund inden for risikostyring, IT-sikkerhed og dataanalyse hjælper med at udvikle effektive strategier for kunder. Jeg trives i at bringe løsningsforslag, som bringer værdi og tryghed for alle parter involveret. 

Mohamed Safwt

Mohamed Safwt

Data Scientist & Forretningsanalytiker

Jeg bringer logik til data gennem min baggrund som data analytiker. Jeg trives i at anvende logik til data, og finde kritisk information om din virksomhed gennem MicrosoftBI. Jeg trives i at udpege vigtige tendenser og hjælpe med at forme strategien for vores kunder

Vores kompetencer

Hvad vi er bedst til.

  • Udvikling 100% 100%
  • Design 95% 95%
  • Trafikoptimering 90% 90%
  • Cybersikkerhed 100% 100%
  • Analyser 100% 100%
  • Risikovurdering 80% 80%

Join vores team!

Smid gerne uopfordret ansøgning.