Junbi X AR-Web

Optimér din Youtube markedsføring med AI.

Junbi-testing

Junbi x ar web

Kør igennem med AI-marketing på Youtube

Junbi giver dig et sekund-for-sekund indblik i din annonces ydeevne, og lader dig benchmark dine annonce mod tusindvis af andre konkurrenter. 

Få indblik i hvad der gør din reklame mindeværdig

Åben op en ny verden af Youtube annonce testning som tidligere kun har været tilgængelig gennem komplekse og omkostningsfulde neurologiske studier. 

agsdi-refresh

Skub dine kreative grænser

Hurtigt test og validér nye kreative koncepter eller alternative versioner af din annonce, for at sikre maksimal effektivitet.

innovate-and-optimise-visual

Tested Ad's

En AI-drevet platform for test af Youtube annoncer. 

agsdix-set-line-linegraph

Boost din ROAS

Optimér dit budget med et frame-by-frame indblik i hvad der virker, og hvilke elementer som skader din markedsføring.

agsdix-set-line-presentation

Benchmark dine kampagner

Se hvordan din kampagne klarer sig mod tusinde andre Youtube annoncer.

agsdix-fa6s fa-person-circle-check

Simpelt, skalérbart og hurtigt

Fuldt AI-drevet testning, hvor der ikke er behov for deltagere. Test uendelige annoncer og få øjeblikkelige resultater.

Mål opmærksomheden på dit content.

Dine seer vil kun huske hvad de har set, og derfor er du nødt til at sikre at dit brand får tilstrækkelig opmærksomhed. Du kan kvantificér og måle dit brands synlighed, og gør det nemt for dig at optimér for et mindeværdigt brand.

Skil dig ud fra støjen

Sikre dig at din annonce griber opmærksomhed under alle visuelle omstændigheder. Målingen på dit Ad-Gennembrud placerer din annonce under kontekst baseret omstændigheder, og måler hvor meget den skiller sig ud.

Gør din annonce nem at opfatte

En visuelt kompliceret annonce kan være svær at fordøje på kognitiv vis. Denne måling giver dig indblik i hvor nem din annonce er et fordøje på kognitiv vis, og hvor nem den er at genkalde. 

brand attention product pic v3 768x492 2
ad-breakthrough-visual-768x527
cognitive-ease-visual-1-768x504

Tag en hurtig tur gennem junbi.ai

Junbi.ai er et all-in-one kreativt platform for indblik i Youtube annoncer
[dsm_masonry_gallery gallery_ids=”230,228,223″ columns=”2″ use_zoom_on_hover=”on” _builder_version=”4.24.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” _i=”0″ _address=”6.1.0.0″ /]

Junbi X AR-WEB

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Praesent sapien massa, convallis.
agsdix-fa6s fa-people-group

AR-Web specialiserer sig i dataanalyse

Junbi er et fantastisk værktøj  som giver dig maskimalt udbytte, når platformen er anvendt korrekt. Hos AR-Web anvender vi data på en måde, som er fordelagtig for din virksomheds annonce-strategi. Vores værktøjer og modeller skræddersyer en strategi, som hjælper dig i mål gennem en omkostningseffektiv tilgang.

Vores interesse i dette samarbejde er at skabe succeshistorier, som er baseret på målbare parametre. Vi stræber nemlig at genskabe din succes med Junbi ved at gøre det meste ud af din data, og skabe en strategi, som du kan føle dig tryg ved.

cropped Circel logo stor ar web AR-Web
junbi e1705790177148 Junbi
AR WEB Grafik Ikoner

Youtube Ads

cropped Circel logo stor ar web

Gør det meste ud af Junbi med AR-Web

I et tæt samarbejde leverer Junbi og AR-web avanceret løsninger inden for dataanalyse og formidling, som åbner dørene til en dybere forståelse af virksomhedens information. Junbi er kendt for at levere cutting-edge teknologier og værktøjer til datahåndtering, og gennem AR-Web sikrer du en optimeret strategi for din Youtube annoncering.

agsdix-fa6s fa-arrows-to-eye

95% Præcis Eye Tracking

Drevet af forecast platformen expoze.io som har en præcisionsmåling på 95% relativt til traditionel eye tracking software.

agsdix-set-line-search

100% GDPR Compliant

Junbi er et fuldt ud AI drevet forecast platform, hvilket betyder at der ikke gøres brug af dataindsamling af brugere og cookies, og kan være sikker på at din analyse ikke bryder persondataloven.

agsdi-monitor

10,000+ Testet Annoncer

Baseret på neurovidenskabelige test af over 10.000 annoncer har junbi opsat de tre bedste parametre for forecasting og gjordt dem til fundamentet for junbi.ai.

innovate-and-optimise-visual

Optimér YouTube Annoncer

AR-Web er stolt partner med Junbi og fungerer som distributør og supportpartner for Junbis platform inden for YouTube-annoncering i Skandinavien. Vores samarbejde går ud på at levere og forstærke Junbis platform, som fokuserer på at optimere YouTube-kampagner.

Gennem licensaftaler kan du begynde at optimere og teste dine kampagner og videoer på YouTube. Junbis primære mål er at give dig konkurrencefordelen ved at finjustere dine kampagner. 

Vores program, udviklet med avanceret analyse af adfærdsdata og eyetracking, identificerer og målretter dine annoncer for optimal effektivitet. I dagens digitale verden, hvor opmærksomhed er en knap ressource, er hvert sekund guld værd. Vores datadrevne tilgang sikrer ikke kun tilfredse kunder, men også en agil og konkurrencefordelagtig forretningsstrategi.

Oplev, hvordan vi transformerer data til beslutninger, og tag del i vores rejse mod kundefokuseret innovation. Træd ind i en smartere, mere indsigtsgivende verden med AR-Web x Junbi.

Kom på sporet

Optimér din strategi

Modellen for vores partnerskabet mellem Junbi og AR-Web repræsenterer en symbiose mellem teknisk ekspertise og praktisk anvendelse. Formålet med samarbejdet er at hjælpe virksomheder med at foretage informeret beslutninger, som er baseret på akkurat dataanalyse.

Junbi AI logo- software for youtube optimization